Wild Nomad Campers - Camperverhuur Breda

Over ons

Esther en Cas delen niet alleen de liefde voor elkaar maar ook voor reizen en avontuur. Samen wakker worden op nieuwe plekken en dierbare herinneringen maken is inmiddels hun “way of life”.

Ruim 2 jaar terug breidden zij hun gezin uit met camper “Dora”. Sindsdien vergezelt Dora hen naar de mooiste plekken van Europa. Het gevoel van vrijheid en het loslaten van tijd en verwachtingen leveren de mooiste ervaringen op.

Om dit gevoel te ervaren delen ze regelmatig hun reistips met anderen. Zo ontstond Wild Nomad Campers. Of je nu graag alleen reist, met z’n tweeën of met een gezin: Bij Wild Nomad Campers kun je sfeervol ingerichte campers huren en zijn de leukste reistips inbegrepen.

Deze avonturiers gingen jou voor

Raoul Joosen
Raoul Joosen
ging op reis met Dora
Lees verder
De trip met camper Dora was alles wat we gehoopt hadden van ons eerste camper avontuur: ze rijdt fijn, was van alle gemakken voorzien en met de sfeervolle inrichting echt een huisje op wielen. Ook met 2 (kleine) kinderen heel goed te doen! Het contact met Cas en Esther is heel hartelijk en betrokken, ze zijn flexibel en delen met plezier al hun tips, zelfs tijdens de reis! Dank voor deze fantastische ervaring!
Marlies Euler
Marlies Euler
ging op reis met Coco
Lees verder
Coco is een fantastische camper om mee op vakantie te gaan. Van alle gemakken voorzien en gezellig ingericht. Esther en Cas zijn toppers. Ze hebben ons heel goed geholpen bij onze eerste camper ervaring.
Nick ter Brugge
Nick ter Brugge
ging op reis met Dora
Lees verder
Ik heb camper Dora een week gehuurd, en heb een roadtrip gemaakt door Zwitserland om vette drone shots te schieten . De camper was hier uitermate geschikt voor, zeker door het compacte formaat kon ik overal makkelijk parkeren. Bedankt voor alles!
Pieter Simons
Pieter Simons
ging op reis met Dora
Lees verder
Op wintersport geweest met Dora. Ik ga ieder jaar skiën, maar dit was de eerste keer met een camper bus. De bus was van alle gemakken voorzien en heeft me niet in de steek gelaten, zelfs bij -15 graden. Ook voor de iets grotere medemens (1m94) is deze bus uitermate geschikt! Bedankt Esther & Cas voor jullie uitgebreide uitleg en enthousiasme.
Shani van Roeyen
Shani van Roeyen
ging op reis met Dora
Lees verder
Zalige vakantie gehad! Een weekje naar het Comomeer, en met Dora rond getrokken. Ultieme vrijheid.
Lisette Overeem
Lisette Overeem
ging op reis met Coco
Lees verder
Wij zijn met Pinksteren op pad geweest met Coco. Wat een feest! De camper is geweldig ingericht en alles klopte en zat en lag heerlijk. We reden met een echte eyecatcher en kregen veel complimenten. Esther en Cas zijn zo enthousiast en behulpzaam. Na een duidelijke instructie konden we op pad en had Cas veel tips voor toffe plekken. De service maakte dit avontuur helemaal compleet. GEWELDIG! Wij gaan zeker nog eens boeken en kunnen niet wachten op een volgend avontuur.
Lieke van den Elshout
Lieke van den Elshout
ging op reis met Coco
Lees verder
Wij zijn een lang weekend op pad geweest met camper Coco als alternatief voor onze eigen tent en eigenlijk willen we nooit meer anders! Wat een top camper met sfeervolle inrichting, waardoor je echt het gevoel hebt met je eigen huisje op pad te zijn. Echt luxe. We hebben heerlijk geslapen, de kids vonden het stapelbed fantastisch. Aan alles is gedacht, de kampeerspullen zijn van goede kwaliteit en zorgvuldig uitgezocht. Daarnaast verliep het contact met Esther en Cas heel soepel en zijn ze altijd op de achtergrond bereikbaar voor eventuele vragen. Super eerste ervaring en dit was zeker niet de laatste keer dat wij Coco gezien hebben ☺️
Marij van Dijck
Marij van Dijck
ging op reis met Dora
Lees verder
Wij hebben een heel fijn lang weekend gehad met deze prachtige stoere bus. Van alle gemakken voorzien, fijn bed, lekker warm binnen koken en chillen want we hadden wind, hagel en regen. Maar dat is niet erg met deze bus! Fietsen gingen makkelijk mee met de fietsendrager en na de uitgebreide instructies van Cas en Esther ging alles vanzelf. Verliefd op Dora, we nemen haar graag nog n keer mee op pad! Lieve groetjes Judith en Marij
Mariska Gebuys
Mariska Gebuys
ging op reis met Coco
Lees verder
Met het gezin een heerlijke vakantie gehad, in een camper dat voelt als thuis. Supergezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Dus wil je een rondreis maken, wacht dan niet met boeken, want voordat je het weet is ze al verhuurd
Marian Schutte
Marian Schutte
ging op reis met Dora
Lees verder
Camper Dora is een vriendin van formaat. Robuust van buiten, zacht van binnen. Met letterlijk alles wat nodig is binnen handbereik. Wij, moeder en dochter, hebben genoten van onze trip met Dora als ons vervoer en ons (t)huis voor een paar dagen. Op reis zijn met Dora is een avontuur vanaf de eerste minuut. En de adviezen en service van Esther en Cas zijn top!
Vorige
Volgende

Samenwerkingen

Om jouw trip nog comfortabeler te maken, hebben we toffe samenwerkingen met onderstaande hoogwaardige merken. Duurzame, stoere en handige producten waarvan er een aantal standaard mee verhuurd worden in onze campers.